Pomoć umirovljenicima
13 siječnja, 2021
Prikaži sve

Malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”

Navijanje malonogometni turnir
U nedjelju se održava veliki malonogometni spektakl „Heroji Domovinskog rata“ koji se u Karlobagu održava iz godine u godinu povodom proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja.


Podsjetimo, Heroji u Karlobagu ove godine se igraju po prvi puta tjedan dana prije same proslave Oluje pošto su se Heroji 2016 i 2017 godine trebali održati 05 i 06 kolovoza, ali su zadnje dvije godine odgođeni zbog vremenskih neprilika stoga je organizator MNK Karlobag odlučio da će se ove godine održati tjedan dana prije same proslave Oluje.

Program kreće u nedjelju u 16 sati na igralištu Laktinac kada će se predstavljanjem malonogometnih momčadi i podizanjem barjaka otvoriti ovogodišnji Heroji. Nakon uvodnih utakmica po skupinama, polufinala i utakmice za 3 mjesto oko 23 sata očekuje nas najzanimljiviji dio kada će se odigrati veliko finale nakon kojega ćemo saznati ovogodišnjeg pobjednika Heroja. Oko ponoći čeka nas dodjela pehara i nagrada sudionicima a nakon zatvaranja turnira zabava će se nastaviti u Beach baru Tatinja.

Organizator Mnk Karlobag pripremio je bogati zabavni, glazbeni i sportski program, a vrhunac večeri nas očekuje oko 22 sata kada će se održati poseban program za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu.

gdpr-image
Ova web-stranica koristi nužne kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija te analizirali promet.
Korištenjem ove Internet stranice slažete se s našom Politikom privatnosti
Opširnije