Svečano otvorena novouređena gradska plaža u Karlobagu

II. IZMJENU JAVNOG POZIVA za provođenje mjera iz Programa potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Karlobag za razdoblje od 2022.-2025. godine u 2023. godini
5 srpnja, 2023
Financijski izvještaj 2. kvartal 2023. godine
11 srpnja, 2023
Prikaži sve

Svečano otvorena novouređena gradska plaža u Karlobagu

Danas je svečano otvorena novouređena gradska plaža koja predstavlja važan korak za turizam i lokalnu zajednicu. Svečanom otvorenju plaže uz brojne goste i domaćina načelnika Općine Karlobag Borisa Smojvera nazočio je i župan Ličko-senjske županije, Ernest Petry i zamjenica Jasna Orešković-Brkljačić.

Boris Smojver u svom govoru je izrazio zahvalnost Vladi Republike Hrvatske, resornom ministarstvu i Ličko-senjskoj županiji.

Ova značajna investicija od 1,8 milijuna kuna, koja predstavlja plod suradnje Ličko-senjske županije, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Općine Karlobag, postavlja Karlobag u sam vrh destinacija koje promiču inkluzivnost i pristupačnost.

gdpr-image
Ova web-stranica koristi nužne kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija te analizirali promet.
Korištenjem ove Internet stranice slažete se s našom Politikom privatnosti
Opširnije