Općina Karlobag proslavlja 30. godišnjicu postojanja s bogatim programom za sve generacije

Javni poziv za zakup površine za ugostiteljske djelatnosti tijekom nadolazeće manifestacije „30 godina Općine Karlobag”
23 listopada, 2023
Kalendar događanja za manifestaciju „30 godina Općine Karlobag”
27 listopada, 2023
Prikaži sve

Općina Karlobag proslavlja 30. godišnjicu postojanja s bogatim programom za sve generacije

Ove godine obilježavamo 30. godina svog postojanja, i pripremili smo raznolik program kako bi proslavili ovu važnu obljetnicu. Građani i posjetitelji moći će uživati u brojnim događanjima namijenjenim svim dobnim skupinama.

Za najmlađe je organiziran niz aktivnosti koje će ih zabaviti i educirati. Dječja olimpijada, potraga za ‘Skrivenim blagom’, baking radionica na temu „pita“, dječji. Također, održat će se i dječji disco te prezentacija vježbi GSS, Crvenog križa i civilne zaštite.

Za odrasle posjetitelje pripremljen je Pub kviz, a prof. Ana Lemić će predstaviti svoju novu knjigu. Ljubitelji sporta moći će se natjecati u turnirima u malom nogometu i beli, te u stolnom nogometu. Također, bit će predstava “Zemlja Vukova” i natjecanje u lignjolovu.

Svečana sjednica Općinskog vijeća održat će se u petak, 03. studenog, a sveta misa u povodu ove obljetnice održati će se 04. studenog u 17:00 sati.

Kulminacija svečanosti bit će koncert grupe Vigor koji je na rasporedu u petak, dok će DJ Vrx zaokružiti večernje programe u petak i subotu

Ovim putem pozivamo sve građane i goste da nam se pridruže u proslavi ovog značajnog događaja i uživaju u bogatom programu koji smo pripremili za Vas.

gdpr-image
Ova web-stranica koristi nužne kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija te analizirali promet.
Korištenjem ove Internet stranice slažete se s našom Politikom privatnosti
Opširnije